Услуги

Добре дошли на уеб страницата на Сдружение “Български планински водачи”

Моля, запознайте се внимателно с Общите условия на сайта, тъй като с посещаването и/или ползването на му вие ги приемате и се съгласявате да ги спазвате.

Общи условия за ползване на сайта planinski-vodach.com

Местата, на които могат да ви заведат нашите водачи, са местата, на които са били, които познават и за които имат необходимите познания и умения да водят клиенти. Всякаква информация и съдействие по отношение на планиране на маршрут, настаняване и транспорт, която бихте получили чрез този сайт, е безплатна. Всеки водач носи персонална отговорност за услугата, която предлага, а изборът за това, как точно ще се случи програмата остава ваш, осъществен със помощ от страна на водача.

Какво предлагат нашите водачи? Преходи и изкачвания в България и по света – из местата, които са обиколили и познават. Велотурове, катерене, преходи със ски и снегоходки през зимата. В секциите „Програми“ и „Календар“ на сайта периодично ще излизат различни примерни програми – идеи за пътешествия и изкачвания. В случай че проявявате интерес към някоя от тях, свържете се с нас.

Моля, имайте предвид, че всяка програма може да претърпи изменения поради моментната метеорологична и теренна обстановка по усмотрение на водача. Всеки клиент е длъжен да се погрижи за планинската си застраховка при участие в програми на нашите водачи.

Сертифициран планински водач може да бъде нает на база хонорар на ден за цялата група, а не цена на човек и без включени други туристически услуги. Дневният хонорар зависи от упражняваната дейност и сложността на програмата. Подобна възможност е предвидена в Закона за туризма и Наредбата за упражняване на дейността на планинските водачи – моля, прочетете повече в линка по-горе.

Моля, разгледайте секциите Програми и Профили, a в случай че желаете да дискутирате плановeте си с нас или имате нужда от повече информация – пишете ни!

"За да достигнеш върха на планината първо трябва да отидеш до подножието ѝ"

Предстоящи събития:

Абонирайте се за нашия бюлетин:

* Вашето име:

* Вашият имейл: